vineri, 11 ianuarie 2013

Primele imagini oficiale cu noul Lexus IS

Iata ca avem pentru voi primele imagini oficiale cu noul model Lexus IS. Acesta va debuta oficial saptamana viitoare la Detroit. 

 Producatorul auto ne ofera primele imagini cu modelul IS, asta la cateva ore dupa ce pe internet au aparut o serie de imagini neoficiale, daca putem spune asa. 

 Putem sa vedem acum modelul in toata splendoarea sa. Lexus IS beneficiaza de niste linii interesante, avand un aspect destul de agresiv.

Putem sa spunem ca la baza acestui model a stat conceptul LF-CC. Au fost preluate cateva elemente de la acel model care a fost pe placul multor oameni. Acelasi stil a fost pastrat din cate se pare si la interior care este unul sport.

Divizia de lux a celor de la Toyota a declarat ca noul IS este mai lung dar si mai lat. Aceasta modificare a fost realizata pentru un plus de confort, dar si pentru a creste capacitatea portbagajului. 

 Din pacate, nu dispunem de foarte multe informatii. Producatorul a decis sa ne ofere doar imaginile. Cel mai probabil vom afla detaliile dupa debutul modelului din cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment ce va avea loc saptamana viitoare.

Desi detaliile tehnice lipsesc, conform zvonurilor modelul ar putea beneficia de doua motorizari V6 pe benzina (2.5 litri si 3.5 litri) si de o cutie de viteza automata in opt trepte. Ar urma sa existe si un model hibrid, dar acesta va fi prezentat mult mai tarziu.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu